Sanders Dakwerken gaat zo te werk:

Heeft u een lekkage, overweegt u een renovatie of een nieuwbouw?
U maakt een afspraak per telefoon of per e-mail. Wij komen een Gratis en een vrijblijvende offerte bij u uitbrengen. Bij akkoord gaan we alles voorbereiden voor de werkzaamheden.

Op de afgesproken dag en tijd gaan we bij u beginnen met de werkzaamheden. Als het werk klaar is komen we het opleveren met u erbij, mocht er iets niet naar wens zijn word het meteen opgelost. Na de oplevering hoeft er natuurlijk pas betaald te worden. Mocht u intressen hebben in een  onderhouds contract dan krijgt u heel veel voordelen bij Sanders Dakwerken.

Last van een daklekkage?

Dak lekkage komt meestal onverwacht en altijd ongelegen
Op zo’n moment is er geen tijd te verliezen en wil je snel een vakman die voor jou gaat kijken wat de oorzaak van de lekkage is. een volgelopen dakgoot, losliggende dakpannen, een scheur in het bitume van je platte dak, er zijn veel mogelijk oorzaken maar wij zullen zo snel mogelijk de lekkage opsporen en de daklekkage verhelpen met garantie met of zonder onderhoudsabonnement.

Dakgoot Lekkage.

In uw dakgoten hoopt zich door de jaren heen heel wat rommel op. Zoals bladeren, takken, mos en vogelpoep.wij geven uw dakgoot ieder jaar een grondige reiniging.
We inspecteren dan ook direct op lekkages en slechte soldeernaden en verbindingen.

24 Uur service van Dakdekkersbedrijf Sanders Dakwerken

Wist u dat kleine lekkages in dakgoten en op dak bij het onderhoudscontract inbegrepen zitten? Voor slechts een klein bedrag per jaar komt Sanders Dakwerken  ieder jaar langs voor een dakinspectie.

Heeft u een lekkage?
U kunt ons 24 uur per dag bellen op 06 38365078.

Offerte aanvragen

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Wij helpen u graag verder!

Lees verder..

Zo werken wij

Waarom Sanders Dakwerken ? Sanders Dakwerken heeft jarenlange brede ervaring op en rond het dak, zodoende zijn wij uiterst gespecialiseerd in de particuliere sector!

Lees verder..